Helpmotion
Registrujte se na Helpmotion! Na forumu možete zatražiti bilo kakvu vrstu pomoći. Klikom na Register pridružićete nam se!


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kako privući članove?

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Kako privući članove? taj Ned Mar 13, 2011 12:18 am

Kako privući članove?

Napravili ste forum. U početku je sve super. Članovi dolaze, kucaju postove, zabavljaju se. A onda tišina. Sa ovim problemom susreću se skoro svi forumi. U ovom članku možete pronaći neke odgovore na vaše probleme.


NOVI POČETAK


Vaš forum propada. Članovi koji su nekada bili redovni više ne dolaze. Zašto? Danas postoji ogroman broj foruma. Npr. napravite forum o zabavi, a onda se pročuje za još jedan forum o zabavi koji je mnogo uspešniji od vašeg.
Šta treba da uradite? Nikako nemojte odustajati od svog foruma! Osvežite ga. Nabavite neki profesionalni look. Pronađite novu administraciju, promenite nazive kategorija i foruma, popunite forum raznim temama. Bitna je upornost! Smatrajte da ste opet na početku!


REKLAME


Kada osvežite forum, smislite neku dobru reklamu. Dobra reklama je put ka uspehu. Zato pazite šta sve ona treba da sadrži. Reklamirajte vaš forum na drugim forumima, razmenjuje članove, postove i bannere, podelite razne nagrade najaktivnijima, pokrenite razne akcije... U početku će biti teško, ali vremenom će sve postati bolje!


NOVI ČLANOVI


Došli su vam novi članovi. Upoznajte se sa njima, poželite im dobrodošlicu, ostvarite sve njihove želje, nagrađujte ih, registrujte se na njihove forume... Budite redovni na svom forumu, postujte po njemu... Motivišite ih. Ukoliko se vi zabavljate i oni će! Vremenom će dolaziti sve veći broj članova i vaš forum će opet biti aktivan. Ipak, nemojte se još mnogo opuštati. Sve ovo ponovo može pasti u vodu. Posle određenog vremena ponovo osvežite forum, otvorite žurku, neke nove zanimljive teme. Dokažite članovima da vam je stalo do foruma!

Nadam se da sam vam bar malo pomogla. srecan

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Kako privući članove? taj Ned Mar 13, 2011 8:17 am

Hvala ti, mnogo si mi pomogla! <3

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu